Post by brommidtiocleval on Mar 8, 2022 7:07:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovat zlato ▞▞▞
▞▞▞ Super City 2022 version ▞▞▞
Jsem si jistý, že jsem sledoval více reklam než hraní her a nic by nemělo mít 0 hvězdiček
kolik navíc k získání byla stejná stránka a není možné, aby vám to bylo doručeno do příštího týdne, abyste byli šťastní, a nevím, jestli máte nějaké další nápady, které by vám pomohly získat práci, a já nemám čas v době, kdy se tam dostanu se spoustou zábavy, je cena
Super City Nuotykių cyaq
kdykoli musíte bojovat, všichni vás přeskočí a každých 5 minut příliš mnoho reklam
Hraje super
Tato hra je dobrá, ale jsou v ní některé závady, že když přiložíte beb blíže k vězeňskému pouzdru a pak skočíte z postele, dostanete se dovnitř a ven z vězení.
Hra je celkově skvělá, rád bych mluvil o nové schopnosti zastavit čas, mohl bys to udělat, že by to bylo opravdu skvělé a pokud bys mohl přidat dismembermemt jako v extra životech a také bys měl přidat konce, pokud vezmeš všechny části města nebo zabít všechny hrdiny nebo padouchy
Tato hra je úžasná, ale hra potřebuje trochu přidat pls mdickie přidejte režim pro více hráčů, aby ostatní lidé mohli bojovat proti sobě nebo se spojit a porazit nepřítele. ale pokud chcete přidat režim pro více hráčů, můžete přidat wifi pro připojení k lidem nebo hrát online
Toto je dobrá hra, ale hráč nemůže ztlumit zvuk hry
Super City Pakikipagsapalaran sfs
Hloupé, příběhová linie je základní a mechanika je prostě hrozná. Mcdickie, prosím, zapracuj na tom, potřebuje více úsilí a více dobrodružství! 😒😒😒😡.p. s, potřebuji, aby byly postavy originálnější a jejich superschopnosti byly v podstatě stejné
Úžasná skvělá hra, miluji grafické schopnosti a všechno, ale přál bych si, abychom mohli hrát online nebo mít chatovací boxy.
Tato hra je pěkná, protože můžu být žena nebo muž a mít zvláštní schopnosti, ale opravdu chci, aby ženy mohly mít děti.
Dobře, takže jsem zpět, abych aktualizoval recenzi. Stále dobrá hra, stále chtějí více pravomocí, stále chtějí více postav, stále chtějí lepší mise než "převzít celé město". Ve skutečnosti chci zachránit lidi a spojit se s jinými hrdiny. Přidejte také důvod, proč mít peníze. A můžete zlepšit bojový systém? Je příliš snadné stát v jednom rohu a spamovat váš laser nebo wtv, pokud máte nekonečnou sílu. Ik to je hodně kódování, takže to neočekávám, ale miluji všechny vaše hry a oceňuji je
Je to zábavná sim hra s úžasnými interakcemi! Byl bych rád, kdyby byla do hry přidána vlastní víla, dračí atd. křídla a hůlky a také nová oblast nebo "koutek" pod vodou! Mohl by to být úžasný zážitek pod vodou!
Měl by existovat způsob, jak zabránit botům mluvit, v určitém okamžiku se dialogy stanou opravdu nudnými a opakujícími se, a když lítáte, když začnou mluvit, spadnete.
Hra je v pořádku, ale postavy jsou ošklivé, proč je nemůžete udělat, aby vypadaly jako skuteční superhrdinové, kteří jsou jakoby jen oškliví tak oškliví, ale hra je úžasná a úžasná
vak super hra
To je opravdu skvělé, ale když se vám nepodaří dokončit úkol, člověk začne útočit stejně, ale když ztratíte život, někdy začnete znovu. Někdy vaše postava nemá superschopnosti a díky tomu nejste schopni útočit s velkou silou. Prosím zkontrolujte toto a opravte
Opravdu zápas. Někteří z těchto hrdinů takoví nejsou. Některé z nich ani neumí zápasit s podprsenkou. Každý hrdina má svůj vlastní styl. KDE JE MŮJ HULK SMASH!! A můj huld Sonic taky tleskal.
Tato hra je skvělá, ale může být ještě chladnější, když každý superhrdina bojuje proti thanos a ostatním padouchům. Je to jako avenger infinity war
Nejde mi stáhnout
Tato hra je zábavná, ale hru je třeba vylepšit, grafy jsou špatné vy lidé, že program tato hra by ji měla zlepšit, jako například batman by měl mít svou vlastní konkrétní hru a život a své vlastní město, které zachraňuje, prosím, lidé by si měli přečíst mou zprávu a rozumět tomu, co říkám
Stahujte! ;-)
Tato aplikace je tak úžasná, že možná změnili vzhled a jména superhrdinů, ale stále je zábavné ji hrát😚😘
Vegas Slots Galaxy 博奕 tvtl
Tato hra je pěkná, viděl jsem recenzi, která říká, že bychom měli mít postavu, která se může proměnit ve zvířata, a opravdu s tím souhlasím, takže prosím, prosím, udělejte to tak a také může být, prosím, noční čas jako u jiných her 😀😀❤ ❤🔥
Po chvíli to začne být trochu nudné, ale stále je to dobrá hra, trochu bojové scény, uděláme hru méně nudnou i přes nudnou část, přesto jí dávám pět hvězdiček
hra je většinou zábavná, až na to, že pokaždé, když se někdo z obrazovky rozhodne otevřít svou 3pixelovou tlamu, musím přestat bojovat a poslouchat, zatímco mě všichni ostatní mlátí do bezvědomí. To začalo být obzvláště nepříjemné, když jsem se chystal osvobodit město úplně sám a dostal jsem text zamčený.
Hra je velmi zajímavá 😁 .Myslím, že by měly být přidány nějaké nové schopnosti .mělo by být přidáno více postav .hra musí mít alespoň příběhový režim, jako je váš testament Děkuji..
Dávám 3 hvězdičky, protože je to něco špatného, pokud si vytvoříte vlastního hrdinu, hra vydala nového hrdinu a opravdu kopíruje vaši postavu!!!!!! Ale hra je dobrá a špatná a ale prosím vytvořte multivesmírnou edici ano, vím, že mdickie multivesmír je nekonečný, ale líbí se mi vesmír hrdinů, ale opět vydejte WR3D VS SUPER CITY, KTERÉ BY BYL CROSSOVER!!!!! ale 3 hvězdičky......
Tohle je opravdu pěkná hra, ale je tu něco, co musíte opravit, lidé se mě snaží uhodit, když nic nedělám
Nevim proč mam platit aby jsem se no vi viteco
Tato hra vlastně nemá žádný cíl. V několika situacích té hře vlastně ani nerozumíte. Tato hra nemá žádný cíl. Neznám kategorii, do které bych to zařadil, jestli je to akční nebo dobrodružné.Takže si myslím, že s touto úžasnou radou můžete svou hru rozvíjet. dík
Tato hra je opravdu zábavná, hraju ji roky, aktualizuje se opravdu zřídka, ale je to fajn pravděpodobně to stojí za váš čas, jděte si ji zahrát.
Hloupá hra žádné nové postavy jako nightwing robin raven a bestboy kid flash rychle, pokud je to hra na hrdiny, mělo by jich být víc
Líbilo se mi to dříve, ale teď to stále hraji, ale teď si opravdu nemůžu nic přizpůsobit Líbilo se mi to, když jsme za to nemuseli platit, plz přestaňte a zrušte možnost upgradu, pak bych to ohodnotil pěti
Asi je to dobrý
Tato aplikace byla pěkná hra, i když upgradujete nějakou postavu, abyste vytvořili vlastní video. Takže dávám 3 hvězdičky za tuto pěknou aplikaci.
Tato hra musí být 3D, takže může být super cool, pak dokonce řeknu svému příteli, aby tuto hru ohodnotil, představte si ty nové hrdiny Do této hry můžete přidat další schopnosti
Je to velmi dobrá hra, ale mám jeden problém, protože když někoho trefím, všechno mě zabije a já mám ještě jeden problém, který je velmi nenávistný, nemohu upgradovat, protože nemám žádné peníze!!!!!! Ale tuhle hru mám moc rád
Gnmnvbjnmvn
Měl jsem upgrade, když jsem ho přeinstaloval, neumožnil mi upgrade amymore, takže tyto hry jsou v pořádku
ahhh dávám tři hvězdičky, je to zábava, ale místo. aktualizovat tuto hru, aby tolik míst, odstranit plat za změnu obličeje, hlavy, když je pouze člověk, a odstranit také plat za prodávající superschopnosti